גיסתי ואחי מתכוונים לקנות דירה. הדירה במצב לא משהו. הם הזמינו מהנדס שיעשה להם בדיקת ליקויי בנייה לנכס. בדיקה זו נקראת בדק בית. המהנדס מצא שהדירה בסדר, אך יש כמה ליקויים קלים והם הצליחו להוריד במחיר. כדאי.
פתחתי עסק חדש של קייטרינג. הייתי חייבת לעשות רישיון עסק. הסתבכתי. בסוף פניתי לחברה שמתמחה בתחום רישוי עסקים. איזה שירות. הוציאו לי את הרשיון לעסק בלי בעיות.
זהו טיפ חשוב ומלא משמעות לכל מי שקונה דירה או מתכוון לקנות דירה. כל נכס שאתם שוקלים לרכוש תעשו לו בדק בית לפני שאתם סוגרים מחיר. זוהי בדיקה לאיתור ליקויי בנייה בנכס. הבדיקה נעשית על ידי מהנדס בנייה מומחה. יש בשוק מספר חברות שעוסקות בתחום וכדאי לפנות אליהם.
אלבום תמונות דיגיטלי לתמונות של מסיבת הרווקות שלי. חברה שלי לקחה מצלמה וצילמה את כל האירועים. אחר כך היא נכנסה לאינטרנט ויצרה אלבום דיגיטלי של האירוע. יצאה מזכרת נפלאה
שלום לכולם
רציתי לכתוב מיקרה בחיי שיכול לעודד כמה מהנשים שמחפשות את אהבת חייהם ועדיין לא מצאו.
לפני שגילתי את הסוד היית לי סארייה שלמה של גברים ששיקרו לי ,ניצלו אותי, הכאיבו לי, התעללו בי, הייתי יושבת ומתסכלת בטלווזיה על גבר שמאוהב בטירוף באישה והייתי יושבת וחושבת לעצמי שאין סיכוי שגבר יואהב אותי ככה, זה תמיד היה ניראה כל כך לא הגיוני ומציאותי, הייתי מתוסכלת ובודדה והכנתי את עצמי לחיים של אני עצמי ואנוכי, עד שגילתי את הסוד. ברגע שראיתי את הסוד אמרתי שאם יש דבר אחד שאני רוצה זאת אהבה! אז לזה התכוננתי, דימיינתי את חבר שלי יום וליל, הלכתי ברחוב ועשיתי כאילו אני מדברת איתו בפלאפון, הייתי שוכבת המיטה ומרגישה אותו מחבק אותי, הרגשתי הכי מאוהבת בעולם, יש לי אהבה היא פשוט עדיין לא הגיעה! יום שישי אחד יצאנו אני וכמה חברים למועדון בת"א, רקדנו לנו בכיף ושום גבר לא הסתכל עליי, לא התחיל איתי, כלום! נעשתי עייפה אז התיישבתי ואז באופן הכי אינסנטיבי סובבתי את הראש שלי ומהבט שלי הלך ישר לאיזה בחור שרקד אם בחורה, וידעתי, ידעתי שאני חייבת להכיר את הבחור הזה. אחרי כמה מבטים שעברו ביננו הלכתי ונעמדתי ליידו, הוא עבר לידי , תפס לי את היד ויצא מהמועדון (בלעדיי!!!) יצאתי החוצה לחברים שלי ובחיי כמעט התחלתי לבכות, לא האמנתי שהבחור הזה הרגע תפס לי את היד ויצא! ישבנו שם כמה דקות (אחרי שחברה שלי התעקשה איתי לעשן עוד סגיריה שאני הייתי מתה ללכת) אחרי הסיגריה הלכנו לכיוון הדלת והוא היה שם, חזר כדי לחפש אותי , הוא לקח את הטלפון שלי והשאר היסטוריה (אנחנו כמה 4 חודשים ביחד), לאחר בערך חודש שאנחנו ביחד פתחתי את היומן שלי וקראתי את התיאור שכתבתי על החבר שלי לעתיד , וכל מילה, וכל תיאור היה הוא! כל מה שכתבתי שרציתי קיבלתי, פשוט לא האמנתי , ואז הבנתי את הכוח האמיתי של הסוד, הדבר הזה ממש עובד! מצאתי את אהבת חיי! אז בננות לא להתאייש! תדמיינו, תירצו, תרגישו וזה יבוא! בדיוק כמו שזה בא לי! מקווה שעודדתי אותכן.
בהצלחה!!!!
לפני שאתם חותמים על חוזה לרכישת דירה, כדאי לכם לבצע בדק בית. זהו תהליך של איתור ליקויי בנייה על ידי מהנדס מוסמך. כל מי שקונה דירה או קונה בית חדש ויד שניה.